здравеите колеги нов съм и се надявам да съм пуснал темата на правилното място.Та колеги душата ми се къса моята алфичка неще да варви.когато дам на контакт преди да запаля ми светва червената лампа в ляво от онази жълтата(code) няква дюза ли е нз,и когато запаля след 3 секунди лампата изгасва.това да ми е проблема ама е на нее когато подавам гас колата започва да се дави започва да пика и гарми и когато достигне 3000 оборота започва да дарпа.побърквам се като прави така,като подам гас когато тругвам така се дави 4е стрелката пада на 500 оборота направо.колкото пове4е гас и дам толкова пове хълца и пука.бях на елкон казаха ми ламбда сонда смених е,същата работа сега казват свещи чудасе да ги сменям ли защото са мн скъпи ,ако стана както с сондата ще се поболея...някои ако знае добур сервис в пловдив да казва ако не да идвам до софия нз какво да права но неми се иска да сменя цялата кола докато излезе проблема. колата е от почеркат доло благодаря предварително колеги ще сам много благодарен ако изразите някакво мнение 

Колега, мястото е правилно, но моля кръщавай темите по-смислено

Колега, мястото е правилно, но моля кръщавай темите по-смислено
Comment